A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Magamról

Baranyai Katalin vagyok!

 

A szépségiparban dolgozom kozmetikus, masszőr, kéz- és lábápolóként. Imádom a szakmám, szeretem a kihívásokat, az újdonságokat. Kizárólag természetes alapanyagú termékeket használok, mindenféle, felesleges adalékanyagoktól mentes kozmetikumokat. Igyekszem otthon is egészségesen élni, nagyon fontosnak tartom, hogy mit eszünk, iszunk, mit kenünk magunkra.

A ganodermás kávéval a vendégeimen keresztül ismerkedtem meg (mint több, klassz dologgal amit hálásan köszönök nekik).

Én nagyon szerettem a hagyományos kávét, de el kellett felejtenem a délutáni kávézást, mivel azt vettem észre, hogy a szívem majd kiugrik a helyéből és este csak forgolódok sokáig, nem tudok elaludni annak ellenére, hogy nagyon fáradt vagyok. Mióta ezt a ganodermás DXN kávét iszom ezek a kellemetlen mellékhatások nincsenek!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Úgy érzem, hogy most elérkeztem életem egy új szakaszához

        az életem első szakasza a gyerek – és tini korom volt, amiről elmondhatom, hogy nagyon szerencsésen alakult – azt csinálhattam, amit szerettem (szertornáztam majd artistaiskolába jártam és akrobataként végeztem el)

        utána jött a bohém időszakom, amikor utaztam, világot láttam, szerepelhettem, sikereim voltak artistaként – persze így visszatekintve óriási veszélyekkel teli, állandó edzésekkel, sok lemondással járt, de mivel az volt a mindenem élveztem minden részét.

        Ezt követően életem legcsodásabb időszaka jött: a gyerekeim születése, cseperedése és nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert nagyon sokat tudtam velük lenni annak ellenére, hogy akkor végeztem el a kozmetikus iskolát, a masszázs tanfolyamokat, a manikűrt és műkörömépítést és még edzősödtem is. Megismerkedtünk a gyerekekkel együtt az Agykontrollal, elvégeztük együtt a Reiki 1,2 tanfolyamot, ismerkedtünk a Hoponopono-val, meditációkra jártunk amik gazdagabbá tették életünket és sokat segítettek   a nehéz időszakok átvészelésén.

      Most, hogy „nagyok” a gyerekek, sokkal több időm maradt a szakmámra, magamra, továbbtanulásra. „Véletlenül”  (nincsenek véletlenek) belefutottam  ebbe a DXN kávéba és üzleti lehetőségbe, ahol plusz jövedelmem, könnyebb életem lehet. Nagyon tetszenek a termékeik, isteni finom a kávé, kakaó és még egészséges is, így teljes szívvel tudom ajánlani másoknak is akár a termékek fogyasztását akár a saját üzletük építését.

Folyt.köv.....hamarosan!!!

 

Azt kívánom Neked, amit saját magamnak!!! Minden szépet és jót!

Baranyai Katalin
 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on